söndag 24 februari 2013

Utmanande apor

Äntligen blivit klar med en riktig utmaning som jag jobbat på nästan en vecka! Jag ville sy en body med kuvertringning som jag verkligen blev nöjd med. Fick rita av ett mönster från Anna som hon syr underbara bodys av. Det räcker dock inte med ett bra mönster för att få en snygg body visade det sig. Vid första resultatet var jag riktigt besviken. Men tack vare en fantastisk grupp på facebook som heter "Vi sytokiga" så fick jag en massa bra tips och idéer om vad jag skulle ändra på. Och efter mycket sprättande och ändrande och tråcklande så blev jag klart nöjd! Den är inte helt perfekt, men jag har lärt mig massor om kuvertringning på vägen! Och vem vet, nästa body med kuvertringning kanske blir perfekt!
Sydde ett par matchande muddbyxor i brunt joggingtyg från Stoff och Stil. Aporna har legat i garderoben ett par år, så jag vet inte vart jag köpte dem. Men fina är dom!

3 kommentarer:

  1. Men nu ser det ju jättesnyggt ut, verkligen!! Heja Elin! Byxorna var också väldigt söta i modellen. Kram Anna

    SvaraRadera
  2. Jag tycker också kuvertringningen är klurig... Antar att övning ger färdighet men varje gång jag stöter på svårigheter med en modell byter jag till ny modell nästa gång. Kanske fel taktik? Jag tycker din slutprodukt ser jättefin ut. Och så fint dina barn kan matcha varandra i gult och brunt nu!

    SvaraRadera
  3. Tack så mycket, så kul när man blir nöjd efter att varit riktigt missnöjd :-)

    SvaraRadera