onsdag 28 december 2011

Julhelg till ända

En lugn och skön julhelg är till ända, men jag har lyxen att vara ledig ända fram till nyåret. Lite tid för stickning har jag haft och jag har stickat vidare på Islandströjan. Såhär långt har jag kommit nu:
Tacksamt med rundstickning då man får både framstycke och bakstycke gjort på en gång :-) Dessutom går det ganska snabbt när man endast håller sig till rätmaskor.

5 kommentarer:

  1. Åh, så fint det blir. Bra jobbat!!

    SvaraRadera
  2. Jag hittade hit genom Annas alster, och vad mycket fina saker du gjort. Visst är det kul att flätsticka! Jag är lite sugen på att skaffa sådana speciella flätstickor, hittills har jag bara tagit någon strumpsticka som legat hemma.

    SvaraRadera
  3. Tack tack!

    Jag köpte en hjälpsticka för några kronor och det underlättar jämfört med strumpsticka, blir ännu roligare då! Rekommenderas!

    Kollade in din blogg Denice, du har ju också gjort jättefina saker! Lade till dig på min blogglista så jag kan följa dig.

    SvaraRadera
  4. Ser fint ut! Jag har fortfarande inte vågat mig på rundstickning...

    Apropå korgen jag virkat är den gjord med virknål 9 eller 10 mm och virkade med helt vanliga fasta maskor. Det är lite tungt/slitigt att virka med mattrasor, men det går fort :) Första gången jag virkade med trasmattor fick jag en stor blås på fingret ;)

    SvaraRadera
  5. Tack för tipset! Ska prova mig på en korg, den såg så fin ut.

    SvaraRadera